0
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: sdcard bios bug

sdcard bios bug 6 years 2 months ago #560

  • ric96
  • ric96's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 14
  • Karma: 0
it seems that the jaguar board won't boot at all if the sdcard is inserted, even if no OS is installed on the sdcard.
I only get one LED (except power led) instead of 4 and no display output. It works well if sd card is removed.
The administrator has disabled public write access.

sdcard bios bug 6 years 2 months ago #561

That's interesting. I'll have to try with it out when I get home.
The administrator has disabled public write access.

sdcard bios bug 6 years 2 months ago #565

My Jaguarboard boots just fine with the SDcard inserted. Maybe if the SD Card is still formatted with Linux partitions or not formatted at all it may cause problems. I'm not sure as I formatted the card in FAT32 before I even installed Windows 10.
The administrator has disabled public write access.

sdcard bios bug 6 years 2 months ago #572

  • tim
  • tim's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 226
  • Thank you received: 30
  • Karma: 4
I tested on my side, no matter the SD card is in or out, Jaguarboard boots fine; No matter it is formatted or not, it boots fine.
@ric96, did you try to change a SD card? What system you installed? Can you show me the details by video?
The administrator has disabled public write access.

sdcard bios bug 6 years 1 month ago #592

  • ric96
  • ric96's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 14
  • Karma: 0
could be a bad adapter, changed back to the one provided with the board and now it works
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.031 seconds